detector.media
19.08.2021 10:31
У Житомирі напали на головреда місцевої газети. Поліція каже, це не пов'язане з професійною діяльністю
У Житомирі напали на головреда місцевої газети. Поліція каже, це не пов'язане з професійною діяльністю
Сам потерпілий на запитання, чи пов'язує він напад зі своєю професійною діяльністю, сказав «не можу відповісти, нехай поліція розбирається».

У Житомирі в ніч на 15 серпня побили головного редактора місцевої газети «20 хвилин» Олександра Васильківського. Наразі поліція поліція встановлює осіб, причетних до нападу.

Інформація про напад з'явилась у Telegram-каналі «Телеграм Житомира». Там зі слів потерпілого розповіли, що п'ятеро молодих людей несподівано почали його бити, збили з ніг, били по голові та тілу до втрати свідомості. Наступного дня Васильківський звернувся до поліції. 

«Телеграм Житомира» при цьому зазначив, що журналіст нібито пов'язує напад зі своєю професійнною діяльністю. Однак у коментарі ІМІ потерпілий на відповідне запитання сказав «не можу відповісти, нехай поліція розбирається».

Поліція Житомирської області повідомляє, що кримінальне провадження відкрите за статтею 296 (хуліганство), але в разі отримання нових даних про обставини події справу можуть перекваліфікувати.

«Під час першочергових слідчих дій, зокрема, допиту потерпілого головного редактора однієї з газет, чоловік чітко розповів про обставини, а також вказав, що не пов’язує подію зі своєю журналістською діяльністю», – зазначили в поліції.

Нагадаємо, напередодні в Києві суд обрав запобіжні заходи підозрюваним у нападі на фотокореспондента видання «Букви» Олександра Кужельного. Одного з фігурантів два місяці триматимуть під вартою, іншого відправили під домашній арешт.

Фото: t.me/zhitomir24

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY