detector.media
11.05.2021 14:35
Міжнародний центр протидії дезінформації не планує активної присутності у медійному полі – Лисенко
Міжнародний центр протидії дезінформації не планує активної присутності у медійному полі – Лисенко
Поліна Лисенко напівжартома зазначила, що очолюваний нею Центр – це квазірозвідувальна установа.

Голова Міжнародного центру протидії дезінформації Поліна Лисенко під час Всеукраїнського форуму «Україна 30. Безпека країни» заявила, що очолюваний нею орган не планує активної присутності у медійному полі.

Відповідаючи на питання модератора про те, як Центр протидії дезінформації буде співпрацювати з інформаційними сайтами та каналами, Лисенко зазначила наступне:

«Як я напівжартома кажу, Центр – це квазірозвідувальна установа і постійна медійна присутність не є правильною для нас, це скоріше прерогатива Мінкульту», – зауважила Лисенко.

У березні 2021 року для протидії російській дезінформації та пропаганді в Україні створили два спеціальні органи. Зокрема, на базі РНБО створений ще один орган під назвою Міжнародний центр протидії дезінформації. 2 квітня президент Володимир Зеленський підписав указ про призначення Поліни Лисенко керівником Міжнародного центру протидії дезінформації.

У складі Мінкульту був створений Центр протидії дезінформації. Очолила Центр Любов Цибульська, яка була керівницею групи з аналізу гібридних загроз Українського кризового медіацентру.

Скріншот відео: Всеукраїнський Форум Україна 30/Youtube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY