detector.media
21.04.2021 10:03
«Сніданок з 1+1» тимчасово змінив студію
«Сніданок з 1+1» тимчасово змінив студію
Повернутися до оновленої студії шоу планує 24 травня.

Ранкове шоу «Сніданок з 1+1» змінило свою студію через ремонт та переїхало до нової – на територію ТСН. Про це канал повідомив 20 квітня.

Повернутися до оновленої студії «Сніданок з 1+1» планує 24 травня. На «1+1» також додали, що невдовзі у тій студії будуть розміщені три проєкти — «Сніданок з 1+1», «Сніданок.Вихідий» та денне шоу «Твій день».

Крім того, 20 квітня телеканал запустив благодійний розпродаж речей зі студії «Сніданок з 1+1». «Зміни вже розпочались і їх не спинити. У нашій студії "Сніданку" стартувало велике перевтілення. Речі, які нам служили вірою і правдою та стали історією "Сніданку", тепер можуть опинитись у вас», – сказав ведучий Єгор Гордеєєв

Усі кошти від аукціону будуть передані до благодійного проєкту «Здійсни мрію» на допомогу і навчання маленьким пацієнтам лікарень.

«Кожен лот має свою стартову ціну та крок – мінімальну суму, на яку можна підняти вартість лоту. Фінал аукціону зазначає команда під час оголошення лоту, – розповіли на «1+1». – На офіційній сторінці "Сніданку" кілька разів на тиждень будуть виходити ексклюзивні лоти – яскраво-червоний тостер, картина з автографом Руслана Сенічкіна, салатового кольору крісло студії "Сніданок.Вихідний" і найпопулярніший холодильник на телебаченні ніжно-зеленого кольору».

Нагадаємо, у лютому 2021 року телеканал «1+1» розпочав роботу над денним шоу в форматі інфотейнмент під назвою «Твій день». Проєкт виходитиме в ефір по буднях. Ведучі разом із запрошеними гостями і експертами будуть обговорювати головні події дня та давати поради. Над новим інформаційно-розважальним проєктом працює команда програм «Сніданок з 1+1» та ЖВЛ. «Твій день» також стане дебютом ведучого Єгора Гордєєва як продюсера. На посаду шефредакторки проєкту запрошено випускову редакторку «Сніданку з 1+1» Людмилу Подлевську.

«1+1» повідомив, що в проєкті «Твій День» буде шестеро основних ведучих, які вестимуть ефіри по троє, а саме: телеведучий Тімур Мірошниченко, акторка Анастасія Ровинська (Стася Єгорова), хореограф Владислав Яма, актриса і телеведуча Руслана Писанка, теле- та радіоведучий Володимир Рябчун. Ім’я шостого ведучого наразі не розголошують

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY