detector.media
01.04.2021 14:10
Канал футбольного клубу «Динамо» показуватиме прямі трансляції матчів, кіно і проєкти від КВК
Канал футбольного клубу «Динамо» показуватиме прямі трансляції матчів, кіно і проєкти від КВК
З наступного тижня у мережах провайдерів має з’явитись новий канал футбольного клубу «Динамо» «Dynamo Kyiv TV».

Про це в інтерв’ю «Детектор медіа» розказав Віктор Самойленко, очільник групи компаній «Поверхность», яка займається дистрибуцією каналу.

Канал планує увійти у широкі пакети провайдерів різних технологій. Але при цьому надаватиме доступ за індивідуальними підписками (так звана схема a la carte). Вартість каналу для абонентів поки що не називають. Канал планує монетизуватись за рахунок  роялті з провайдерів. Додатковим джерелом буде спонсорство.

Окрім України канал мовитиме на колишні країни Радянського Союзу, окрім Росії. Також вийде у Ізраїлі, Німеччині, у Канаді, США та Австралії.

«Динамо» хоче зробити свій канал не нішевим, а для широкої аудиторії. Саме тому планує запуск розважальних проєктів за участю колишніх гравців КВК з різних країн та купівлю документальних і художніх фільмів спортивної тематики.

Детальніше читайте у матеріалі «Детектор медіа» – «Яким буде телеканал футбольного клубу «Динамо Київ».

Нагадаємо, про запуск власного телевізійного каналу футбольний клуб «Динамо» повідомив наприкінці грудня 2020 року. У березні 2021 року Національна рада з питань телебачення та радіомовлення внесла канал до Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення, адже він має ліцензію Латвії.

Це вже другий клубний футбольний канал: торік мовлення розпочав канал ФК «Шахтар». На відміну від «Dynamo Kyiv TV», канал «Шахтаря» має українську ліцензію.

Ілюстрація: логотип «Динамо»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY