detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
26.01.2021 12:31
Новий канал призупинив випуск проєкту «Ревізор» (ДОПОВНЕНО )
Новий канал призупинив випуск проєкту «Ревізор» (ДОПОВНЕНО )
Юлія Панкова вже має декілька пропозицій про співпрацю, які зараз розглядає.

Новий канал призупинив випуск соціального реаліті «Ревізор» через пандемію коронавірусної інфекції та карантин. Про це маркетинг-директорка каналу Ольга Балабан повідомила «Детектору медіа».

За її словами, виробництва «Ревізора» нині не часі. «Поки призупинили виробництво проєкту до моменту, коли завершиться пандемія і все знову почне працювати. Тоді ми знову будемо розглядати такий проєкт», – уточнила пані Балабан.

Ведуча «Ревізора» Юлія Панкова ще 15 січня повідомила, що завершила роботу в проєкті. «Детектору медіа» вона не відповіла, чим планує займатися далі.

Ольга Балабан розповіла, що Новий канал наразі не має проєкту для ведучої, однак її запрошують на кастинги нових шоу. «Коли у нас з'являються нові проєкти, усі люди, які задіяні в наших інших програмах, проходять кастинги. Якщо вони проходять на інший проєкт, то ми їх беремо. На кастинги нових проєктів Юлію запрошують, і вона ходить», – додала маркетинг-директорка каналу.

ДОПОВНЕНО (2 лютого 2021 року): Юлія Панкова повідомила «Детектору медіа», що має декілька пропозицій про співпрацю, які зараз розглядає. Вона не уточнила деталі, адже ще не підписаний контракт з жодним із проєктів. «Але я розглядаю пропозиції і "в кадрі", і поза ним. Звертаю увагу на тематику, жанр і команду. Люблю займатись тим, що мене захоплює в оточенні професіоналів, які надихають», – пояснила ведуча.

Юлія Панкова після закінчення Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка працювала в проєкті журналістських розслідувань «Агенти впливу», згодом перейшла в редакцію інформаційно-аналітичної програми «ТСН. Тиждень». У 2016 році приєдналася до програми журналістських розслідувань «Інсайдер» на каналі ICTV, де стала співведучою Олександра Ільїних. У березні 2019 року вона стала новим обличчям соціального реаліті «Ревізор» на Новому каналі.

У квітні 2020 року Новий канал показав спецвипуск програми «Ревізор. Карантин», а в липні 2020 року відбулася прем’єра 11 сезону проєкту, до якої Юлія Панкова пройшла навчання й отримала сертифікат координаторки впровадження системи харчової безпеки НАССР.

Соціальне реаліті «Ревізор» створене за оригінальним форматом Нового каналу, виходить в ефір Нового каналу з 2011 року. Загалом канал випустив 11 сезонів проєкту. Проект вели Ольга Фреймут (2011-2014), Вадим Абрамов (2015-2016), Микола Тищенко (2017-2018) та Юлія Панкова (2019-2020).

На фото Юлія Панкова / Новий канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY