detector.media
Лілія Апостолова
«Детектор медіа»
26.01.2021 10:00
Фестиваль «Молодість» залишився без генерального продюсера (ДОПОВНЕНО)
Фестиваль «Молодість» залишився без генерального продюсера (ДОПОВНЕНО)
Дмитро Онисович припинив роботу над фестивалем. Посада генерального продюсера ліквідовується.

Про це фестиваль повідомляє на своїй Фейсбук-сторінці. 

«Колектив "Молодості" висловлює подяку Дмитру за його креативний погляд, ініціативність та лідерство, що разом дозволили перетворити виклики 2020 року на цілу низку трансформативних змін для кінофестивалю», – йдеться в повідомленні.

У новині також зазначено, що у зв’язку зі структурними змінами в організації «Молодості» посада генерального продюсера ліквідовується.

У коментарі «Детектору медіа» генеральний директор фестивалю Іван Адамчук зазначив, що звільнення було особистим рішенням Дмитра Онисовича, а посаду ліквідовано через її недоцільність. 

Нагадаємо, 24-річний Дмитро Онисович був призначений генеральним продюсером фестивалю у серпні минулого року

Як писав «Детектор медіа», у грудні 2019 року генеральним директором кінофестивалю «Молодість» замість Андрія Халпахчі став Іван Адамчук – колишній генеральний директор 5-го каналу. Андрій Халпахчі став художнім керівником та арт-директором «Молодості».

У січні 2020 року кінофестиваль «Молодість» повідомив про припинення співпраці з генеральною продюсеркою Іванною Дядюрою. Обов'язки генпродюсера з тих пір виконував програмний директор фестивалю Ігор Шестопалов. 

Читайте інтерв'ю колишнього генерального продюсера «Дмитро Онисович, "Молодість": Не всі вірили, що ми зможемо провести фестиваль офлайн»

Фото: Фейсбук Дмитра Онисовича
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY