detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
09.12.2020 16:40
«Український тиждень» не видаватиме спецпроєкт з The Economist «Світ у 2021»
«Український тиждень» не видаватиме спецпроєкт з The Economist «Світ у 2021»
Натомість у НВ вийде спецпроєкт «Мир в 2021».

Журнал «Український тиждень» в 2020 році не видаватиме спецпроєкт з британським журналом The Economist «Світ у 2021». Про це головний редактор «Українського тижня» Дмитро Крапивенко 9 грудня повідомив «Детектору медіа».

«Ми вирішили, що робити прогноз раз на рік зараз – і не виправдано, і ризиковано. Ми в наступному році значною мірою плануємо присвятити роботу прогнозуванню й створенню візій майбутнього. Маємо для цього партнерів. Щодо співпраці з іноземними медіа – ми хочемо значно розширити коло закордонних ЗМІ, з якими будемо співпрацювати», – розповів він.

Журнал «Український тиждень» десять років видавав українською мовою спецпроєкт «Світ у...».

Натомість головний редактор журналу НВ Віталій Сич повідомив «Детектору медіа», що його видання продовжило в цьому році співпрацювати з The Economist. «Мир в 2021», який видають російською мовою, вийде 17 грудня. Його продаватимуть протягом трьох місяців, зокрема – й на сайті НВ.

Пан Сич додав, що в межах проєкту хочуть провести івент. За його словами, цю можливість поки обговорюють, адже «карантин вносить елемент невідомості».

Журналу НВ у 2017 році вперше видав спільний проєкт з британським журналом The Economist під назвою «Мир в 2018».

«The World in…» — це щорічне видання, яке містить глобальний прогноз The Economist на наступний рік. У ньому зібрані оцінки політиків, економістів, учених з усього світу, а також ключові тренди: від найновітніших технологій до головних культурних подій наступного року.

Фото: The Economist

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY