detector.media
15.10.2020 15:33
«Апостроф TV» запустив два авторських проєкти
«Апостроф TV» запустив два авторських проєкти
Канал на листопад готує прем’єру програми на військову тематику.

Телеканал «Апостроф TV» у новому осінньому сезоні запустив два авторських проєкти – «ПереЗДАЧА з Катериною Вишневською» та «Розклад Кулініча». Про це канал повідомив 15 жовтня.

Ведучою проєкту «ПереЗДАЧА» стала Катерина Вишневська, яка в прямому ефірі прийматиме іспити в гостей студії, зазвичай політиків. Генеральна продюсерка «Апостроф TV» Ірина Король каже, що екзаменувати гостей будуть на різні теми – знання норм Конституції, профільного законодавства й предметів шкільної програми.

«Усього квитків 15 – з незручними питаннями від людей з вулиці, експертів, журналістів нашої редакції. І що це за питання – гість ніколи наперед не знатиме. Однак відповісти повинен буде обов'язково, відкрутитися не вийде», – пояснила вона.

Ведучим другої програми став Юрій Кулініч, який працював на каналі ZIK та ТОВ «Ера-Медіа». Формат «Розклад Кулініча» – це двогодинний прямий ефір, під час якого ведучий детально досліджує злободенні теми та бере портретне інтерв'ю в гостя.

«Суть в тому, щоб не просто розповісти біографію окремої людини, лідера громадської думки, але з'ясувати, як той чи інший епізод життя цієї людини вплинув на її особистісне становлення. Або як цей епізод з минулого впливає на її сьогоднішні рішення. Автори програми досліджують життєвий шлях гостя – від народження і дитячого садка, до сьогодення, шукають його знайомих, розбирають його сторінки в соціальних мережах, вникають, що йому пишуть, чого бажають. Обов'язково береться до уваги близьке оточення героя, адже такі зв'язки дуже багато говорять про те, як людина стала такою, як є», – розповіла пані Король.

Крім того, канал на листопад готує прем’єру програми на військову тематику.

Інформаційний телеканал «Апостроф TV», який у 2019 році отримав ліцензію на супутникове мовлення строком на 10 років, 1 червня 2020 року запустив мовлення на супутнику Astra 4aЛіцензіатом Нацради стало ТОВ «Апостроф ТВ». Власники цієї компанії – голова правління Міжнародного центру перспективних досліджень Василь Філіпчук (90%) і шефредакторка інтернет-видання «Апостроф» Світлана Шереметьєва-Турчин (10%). Компанію очолює Євгенія Малиновська. Генеральною продюсеркою каналу є Ірина Король.

16 червня 2020 року на каналі запустили авторський проєкт Роксани Руно «Всьо по бєспрєдєлу»

Фото: Апостроф TV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY