detector.media
01.10.2020 11:35
Вадим Денисенко видає книгу про комунікацію політиків
Вадим Денисенко видає книгу про комунікацію політиків
У книзі він виділив десять законів спілкування політиків і людей, які підкріплені 30 прикладами.

Голова наглядової ради видавничої групи «Картель», колишній народний депутат Вадим Денисенко видає книгу «Політики не брешуть». Вона вийде друком у видавництві «Наш формат». Про це він повідомив 1 жовтня на своїй сторінці в Facebook.

«За 19 років в журналістиці я вважав, що знаю про політику майже все. Потім я опинився в парламенті і зрозумів, що я розумів лише якісь уривки, часто вирвані з контексту. В 2019, після п‘яти років в Раді і Кабміні  я, разом з моїм другом і прекрасним аналітиком Юрієм Вишневський вирішили написати книгу про те, чого не розуміють журналісти і ніколи не говорять політики», – розповів пан Денисенко.

За його словами, у книзі він виділив десять законів спілкування політиків і людей, які підкріплені 30 прикладами зі світової й української новітньої історії.

Нагадаємо, у серпні 2014 року в інтерв'ю «Детектор медіа» Вадим Денисенко повідомив, що придбав видавничу групу «Картель». У зв'язку із продажем видавничого дому «Картель» і приходом нового власника зі своїм баченням розвитку холдингу, частина колективу ділового тижневика «Власть денег» вирішила звільнитися. У квітні 2015 року він зазначив, що вже не є її власником

Крім того, у 2014 році пан Денисенко пройшов до Верховної Ради за списками Блоку Петра Порошенка.

Фото: Вадим Денисенко / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY