detector.media
12.06.2020 10:35
У Палаті представників США запропонували запровадити санкції проти Віктора Медведчука
У Палаті представників США запропонували запровадити санкції проти Віктора Медведчука
Ці пропозиції не є внесеним до Конгресу законопроєктом, це рекомендації.

Представники Республіканської партії запропонували ввести санкції проти «керівників російської пропаганди» та інших пов’язаних з Кремлем осіб, серед яких – народний депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Віктор Медведчук. Про це йдеться в новій доповіді про посилення політики щодо Росії «Зміцнення Америки і протидія глобальним загрозам», передає НВ.

Республіканці пропонують ввести санкції проти осіб, які ведуть підривну діяльність проти партнерів США з колишнього Радянського Союзу. А також доручити Державному департаменту підготувати доповідь про пов’язаних з Кремлем олігархів, які фінансують російську військову агресію. Зокрема, у доповіді з посиланням на VoxUkraine говориться, що кум президента РФ Володимира Путіна використовує свою медіаімперію для поширення російської пропаганди в Україні.

Нагадаємо, близький соратник українського політика, одного з лідерів партії «Опозиційна платформа - За життя» і кума Володимира Путіна Віктора Медведчука - Тарас Козак - 5 жовтня 2018 року став власником телеканалу NewsOne. 14 грудня 2018 року він став кінцевим бенефіціаром ще й каналу «112 Україна». Згідно з поданою ним декларацією, він заплатив за «112 Україна» і NewsOne близько $ 4 млн. Відтоді ці канали асоціюють саме із Медведчуком, тому що вони регулярно піарять його та ОПЗЖ. Детальніше про це - в моніторингах інформаційних каналів від ДМ.

Фото: dt.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY