detector.media
07.04.2020 10:53
Катерина Шаповал перейшла з НВ у «Forbes Україна»
Катерина Шаповал перейшла з НВ у «Forbes Україна»
Катерина Шаповал пішла з посади редакторки рубрики «НВ Бізнес». На посаді її замінив журналіст НВ Іван Верстюк.

Про це Катерина Шаповал повідомила в коментарі «Детектору медіа».

6 квітня вона написала на своїй сторінці в Facebook, що почала працювати в «Forbes Україна». Пані Шаповал стала старшою кореспонденткою.  

Катерина Шаповал працювала кореспонденткою в «Forbes Україна» з 2011 по 2013 рік.

Нагадаємо, 30 березня стало відомо, що журнал «Forbes Україна» повертається в Україну. Його почнуть видавати цієї весни, він виходитиме десять разів на рік українською та російською мовами. Інтернет-видання вийде в другій половині 2020 року. Новим видавцем журналу стало ТОВ «Уяви!» Артура Гранца та Володимира Федоріна.

Головним редактором «Forbes Україна» став Володимир Федорін. Він очолював «Forbes Україна» з моменту запуску і до серпня 2013 року. Він залишив видання через продаж «Українського медіа холдингу» Борисом Ложкіним і його партнерами Сергію Курченку.

2 квітня колишній радник міністра економічного розвитку та торгівлі Володимир Ланда став заступником головного редактора журналу «Forbes Україна».

Журнал «Forbes Україна» видавав «Український медіа холдинг» (UMH Group) з березня 2011 року. Останній номер вийшов у січні 2017 року, а сайт припинив оновлення місяцем пізніше. У березні 2017 року звільнився головред видання та частина команди.

Фото: Катерина Шаповал / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY