detector.media
23.03.2020 20:23
СТБ оголосив дату прем'єри реаліті-шоу «Супермама»
СТБ оголосив дату прем'єри реаліті-шоу «Супермама»
Прем'єра психологічного реаліті-шоу «Супермама», ведучим якого став Дмитро Карпачов, відбудеться 6 квітня.

Про це повідомляє пресслужба СТБ.

Проєкт виходитиме з понеділка по четвер о 18:00.

Щотижня чотири мами з різним підходом до виховання змагатимуться за звання «Супермами». Вони будуть ходити одна до одної в гості, знайомитися з побутом та традиціями сім'ї, аналізувати стиль виховання дітей.

За чотири дні кожна мама оцінить за шкалою від 1 до 10 своїх конкуренток. Всього є три категорії: виховання дітей, хазяйновитість і самореалізація. Свої 10 балів за підсумком особистого спілкування з учасницями виставить і ведучий Дмитро Карпачов.

«У нашій програмі ви побачите дуже різних мам – які багато років сидять в декреті і які вийшли на роботу на другий день після пологів; фанаток режиму, які складають графіки відвідування дитиною вбиральні, і прихильниць вседозволеності навіть у вживанні лайливої ​​лексики і алкоголю. Мам, які виховують самостійних дітей, і мам зіркових», - розповіла директорка студії, що створює проєкт «Супермама», Анна Калина.

Нагадаємо, у червні 2018 року Дмитро Карпачов, який брав участь у проєктах «Один за всіх»«Кохана, ми вбиваємо дітей», «Детектор брехні», «Вагітна у 16» і «Врятуйте нашу сім'ю», в ефірі СТБ оголосив про те, що залишає роботу на телеканалі.

Проте у листопаді 2019 року канал оголосив про повернення ведучого.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY