detector.media
14.03.2020 17:54
Британський підліток створив сайт, на якому тексти пісень накладаються на правила миття рук
Британський підліток створив сайт, на якому тексти пісень накладаються на правила миття рук
Кожен охочий може створити власний плакат, щоб легко запам'ятовувати, як довго треба мити руки.

Сайт називається Wash Your Lyrics.

Його створив 17-річний британець Вільям Гібсон. На сайті достатньо вказати назву пісні англыйською, виконавця, обрати, будете ви мити руки рідким або твердим милом - та згенерувати власний плакат.

Раніше у ВООЗ рекомендували наспівувати Happy Birthday, щоб знати, скільки тривають 20 секунд, протягом яких треба мити руки, щоб запобігти поширенню коронавірусу.

Завдяки винаходу підлітка кожен може мати власний плакат з улюбленою піснею, щоб мити руки достатньо часу.

Сайт працює через бібліотеку текстів Genius.

Нагадаємо, з 12 березня спершу в Києві, а потім по всій Україні запроваджено карантин через пандемію коронавірусу Covid-19. Протягом трьох найближчих тижнів буде обмежено навчальний процес і масові заходи. На цей час канал «Київ» транслюватиме відеоуроки для старшокласників.

Через карантин українські національні телеканали запровадили низку заходів для запобігання поширенню коронавірусу. Журналістів у Верховній Раді на період карантину пускатимуть тільки до пресцентру.

Що саме буде скасовано через карантин в Україні та де дізнатися достовірну інформацію про карантинні заходи — в матеріалі MediaSapiens.

Наразі в Україні офіційно зафіксована одна смерть від коронавірусу та ще два випадки зараження. В РНБО закликали ЗМІ не сіяти паніку.

Водночас в мережі поширюють фейки про коронавірус. Наприклад, що ним начебто не можуть заразитись курці.

Також у Facebook та Twitter поширюють жарти на тему поширення коронавірусу, запровадження карантину та паніки українців.

Президент закликав українців дотримуватись інформаційної гігієни.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY