detector.media
13.03.2020 18:58
«Факти ICTV» запустили сайт з основною інформацією про коронавірус
«Факти ICTV» запустили сайт з основною інформацією про коронавірус
На сайті в реальному часі можна спостерігати за поширенням вірусу по світу та в Україні.

Про це повідомляє пресслужба ICTV.

На сайті розміщена основна інформація про симптоми, профілактику та рекомендації.

«На сайті зібрана найважливіша інформація про коронавірус, яку повинен знати кожен українець: як захисти себе, які симптоми у хворих на коронавірус (за даними ВООЗ) і куди бігти, якщо подібні симптоми почали у людини проявлятися. Ми додали поради людей, яким довіряють українці: Євген Комаровський (дитячий лікар), Уляна Супрун і Зоряна Скалецька (екс-міністри охорони здоров’я України)», - розповіла директорка департаменту інтернет-проектів ICTV Ольга Тищук.

Нагадаємо, з 12 березня спершу в Києві, а потім по всій Україні запроваджено карантин через пандемію коронавірусу Covid-19. Протягом трьох найближчих тижнів буде обмежено навчальний процес і масові заходи. На цей час канал «Київ» транслюватиме відеоуроки для старшокласників.

Через карантин українські національні телеканали запровадили низку заходів для запобігання поширенню коронавірусу. Журналістів у Верховній Раді на період карантину пускатимуть тільки до пресцентру.

Що саме буде скасовано через карантин в Україні та де дізнатися достовірну інформацію про карантинні заходи — в матеріалі MediaSapiens.

Наразі в Україні офіційно зафіксована одна смерть від коронавірусу та ще два випадки зараження. В РНБО закликали ЗМІ не сіяти паніку.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY