detector.media
11.03.2020 10:30
Поліція порушила провадження через перешкоджання журналістам під час зустрічі Світличної з виборцями
Поліція порушила провадження через перешкоджання журналістам під час зустрічі Світличної з виборцями
Правоохоронці порушили кримінальне провадження за фактом перешкоджання професійній діяльності журналістів під час зустрічі кандидатки в народні депутати (по 179 округу) Юлії Світличної з виборцями в смт Панютине Харківської області.

Про це 10 березня повідомляється на сайті Національної поліції Харківської області.

До правоохоронці звернулася 25-річна журналістка, яка повідомила, що невідомі не пускають її на зустріч з виборцями, яка проходить в Будинку науки і техніки в селищі Панютине. Йдеться про журналістку Прямого каналу Крістіну Немченко.

«Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 171 (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання відповідно до санкції статті передбачає до 3 років обмеження волі. Усі обставини події встановлюються», – йдеться в повідомленні.

Водночас, за інформацією Суспільного, у команді Юлії Світличної мають намір заявити про перешкоджання агітації. Крім того, довірена особа кандидатки в нардепи Анатолій Попов сказав, що двері до зали, де проходила зустріч, нібито «зачинили від провокаторів».

Як повідомляв ДМ, 10 березня в смт Панютине Харківської області знімальну групу Прямого каналу не пустили на зустріч кандидатки в народні депутати (по 179 округу) Юлії Світличної з виборцями.

Водноччас журналістці 5 каналу Наталії Єфименко забороняли знімати зустріч Юлії Світличної з виборцями. Пані Єфименко погрожували та намагалися забрати телефон, на якій вона знімала зустріч.

Колишня голова Харківської обласної державної адміністрації, а тепер кандидатка в народні депутати на проміжних виборах на 179 окрузі Юлія Світлична практично щодня з’являється в піар-сюжетах телеканалу «Інтер». Детальніше історію аномальної уваги теленовин до Юлії Світличної читайте тут.

Фото: Суспільне

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY