detector.media
10.03.2020 16:30
Журналістці 5 каналу погрожували та забороняли знімати зустріч Юлії Світличної з виборцями
Журналістці 5 каналу погрожували та забороняли знімати зустріч Юлії Світличної з виборцями
У смт Панютине Харківської області журналістці 5 каналу Наталії Єфименко забороняли знімати зустріч кандидатки в народні депутати (по 179 округу) Юлії Світличної з виборцями. Пані Єфименко погрожували та намагалися забрати телефон, на якій вона знімала зустріч.

Про це журналістка повідомила ІМІ.

«Журналістам повідомили, що знімати не можна, це закрита зустріч. І буде пресконференція після зустрічі. Оскільки у нас немає згідно законодавства закритої агітації, хотіла перевірити чи не використовувався адмінресурс під час запрошення на цю зустріч. Тому я вирішила піти всередину і почала знімати на мобільний», – розповіла вона.

Проте увагу на журналістку звернули організатори заходу та Юлія Світлична.

«Мені заборонили знімати. у мене намагалися вирвати телефон. Одна з жінок, що виривала телефон, погрожувала, що вона мені розіб'є телефон і обличчя. Також якісь чоловіки почали за мною стежити і не давати знімати у залі», – сказала Наталія Єфименко, додавши, що в залі вона представилася журналісткою.

Їй вдалося залишитися до кінця заходу, проте вона припинила відеозйомку. Заяви до поліції пані Єфименко не писала.

Як повідомляв ДМ, 10 березня в смт Панютине Харківської області знімальну групу Прямого каналу не пустили на зустріч кандидатки в народні депутати (по 179 округу) Юлії Світличної з виборцями.

Колишня голова Харківської обласної державної адміністрації, а тепер кандидатка в народні депутати на проміжних виборах на 179 окрузі Юлія Світлична практично щодня з’являється в піар-сюжетах телеканалу «Інтер». Детальніше історію аномальної уваги теленовин до Юлії Світличної читайте тут.

Фото: ІМІ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY