detector.media
06.03.2020 18:29
Телеканали «Медіа Групи Україна» тимчасово розкодувались на супутнику
Телеканали «Медіа Групи Україна» тимчасово розкодувались на супутнику
Це пов'язано із технічними проблемами.

Про це повідомила пресслужба медіагрупи у Facebook.

«Телеканали "Медіа Групи Україна" ("Україна", "НЛО TV", "Індиго TV") тимчасово працюють у розкодованому режимі на супутнику Astra 4A у зв'язку з обривом основної і резервної ліній доставки сигналу телеканалів. Ведуться відновлювальні роботи. Як тільки несправності будуть усунені, телеканали почнуть мовити в закодованому вигляді», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, чотири найбільші медіагрупи – StarLightMedia, «1+1 медіа», «Медіа Група Україна» та «Інтер медіа груп» – закодували сигнал своїх 22 каналів на супутнику в ніч із 28 на 29 січня.

28 лютого президент Володимир Зеленський із представниками медіагруп домовилися, що до 16 березня кожна з медіагруп запускає некодовану міжнародну версію одного свого каналу. А супутникові платформи Xtra TV та Viasat (належать «Медіа Групі Україна» та «1+1 медіа», відповідно) мають розробити соціальні пакети супутникового телебачення з мінімальною абонплатою для соціально незахищених верств населення.

Група «1+1 медіа» вже має некодовану міжнародну версію – канал «1+1 international», а також залишає некодованим канал УНІАН ТБ. Група «Інтер» має міжнародну версію – канал «Інтер+». «Медіа Група Україна» вважає такою некодованою міжнародною версією свій інформаційний канал «Україна 24». Група StarLightMedia оголосила, що готує до запуску до 16 березня некодований супутниковий міжнародний канал.

Що робити, щоб і надалі дивитись канали українських медіагруп, читайте в матеріалі «Все пропало! Українські канали кодуються на супутнику, що робити?».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY