detector.media
21.01.2020 15:13
До фінального туру конкурсу на посаду голови Держкіно пройшли п'ятеро кандидатів (ПЕРЕЛІК)
До фінального туру конкурсу на посаду голови Держкіно пройшли п'ятеро кандидатів (ПЕРЕЛІК)
Національне агентство з питань державної служби (НАДС) за результатами співбесіди, що відбулася сьогодні, 21 січня, рекомендує п’ятеро кандидатів до розгляду Кабінетом Міністрів України.

Відео оголошення результатів співбесіди з представниками НАДС з'явилося на YouTube-каналі агентства. 

Найбільший бал, за результатами всіх етапів конкурсу (знання законодавства, іноземної мови, співбесіда з представниками НАДС), набрав директор київських кінотеатрів «Бумер» та «Магнат» Сергій Зленко. 

П'ятеро кадидатів, що вийшли до фінального туру, пройдуть співбесіду з представниками Кабміну, в результаті якої буде обрано нового голову Держкіно. 

Перелік фіналістів має такий вигляд:

  1. Зленко Сергій Олександрович.
  2. Бесхмельниціна Ольга Миколаївна.
  3. Куценко Станіслав Ігорович.
  4. Кудерчук Марина Миколаївна.
  5. Слєпак Сергій Вілєнович.

    Нагадаємо, 4 жовтня Кабмін оголосив конкурс на посаду голови Держкіно. На посаду претендували 13 кандидатів, але після першого етапу їх залишилося вісім. На останньому етапу конкурсу залишилася одна кандидатка – генеральна продюсерка Одеського міжнародного кінофестивалю Юлія Сінькевич. Але 21 листопада вона не набрала достатньої кількості балів за результатами співбесіди у четвертому турі конкурсу й не пройшла далі.

    27 листопада уряд оголосив новий конкурс на вакантну посаду голови Держкіно. Наприкінці грудня Юлія Сінькевич повідомила, що не братиме участі в повторному конкурсі. Наприкінці грудня НАДС оприлюднило список допущених до конкурсу кандидатів – їх було дев’ятеро. Але на початку січня НАДС оприлюднило новий список допущених кандидатів – їх виявилося десятеро.

    detector.media
    DMCA.com Protection Status
    Design 2021 ver 1.00
    By ZGRYAY