detector.media
02.01.2020 12:15
В Естонії призупинило роботу російське агентство Sputnik
В Естонії призупинило роботу російське агентство Sputnik
В Естонії 1 січня 2020 року з російського інформаційного агентства Sputnik звільнилися всі працівники, агентство призупинило роботу.

Про це повідомила пресслужба міжнародного інформагентства «Россия сегодня», до якого належить «Sputnik Естонія», передає естонський портал ERR.

У редакції «Sputnik Естонія» працювало 35 осіб.

Роботу агентства припинили нібито через «загрозу кримінального переслідування з боку влади Естонії». У МІА «Россия сегодня» заявили, що в майбутньому сайт продовжить роботу.

Нагадаємо, 27 грудня 2019 року стало відомо, що Естонія ввела санкції проти російського агентства Sputnik. За словами директора бюро даних про відмиванню грошей Мадіса Рейманда, єдина причина, через яку введено санкції, - це Дмитро Кисельов, керівник МІА «Россия сегодня», до якого належить «Sputnik Естонія». «Sputnik Естонія» тоді мало намір звернутися до суду, щоб оскаржити санкції.

Раніше Литва вирішила заблокувати російське інформаційне агентство «Sputnik Литва» через порушення авторського права. До того ж Литва заборонила в’їзд шеф-редактору новинного агентства «Sputnik Литва» Марату Касему.

Фото: ERR

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY