detector.media
30.12.2019 20:13
Євген Кисельов перейшов на новий канал Ріната Ахметова
Євген Кисельов перейшов на новий канал Ріната Ахметова
З 19 січня 2020 року в ефірі нового інформаційного телеканалу «Україна 24» з'явиться програма «Реальна політика з Євгеном Кисельовим».

Авторська аналітична програма про події в країні та світі виходитиме в ефір щотижня в неділю о 21:00, повідомляє пресслужба каналу.

До кінця серпня 2019 року Євген Кисельов працював на Прямому каналі. З вересня він вів авторську програму на «Радіо НВ». Крім того восени ведучий запустив YouTube-канал «Кисельные берега».

«Нісенітні чутки про те, що я взагалі йду з телеефіру, не виправдались. Я просто пішов з каналу, працювати на якому мені стало некомфортно. У мене є всі підстави вважати, що на телеканалі «Україна 24» все буде зовсім інакше – старт співпраці налаштовує мене на дуже оптимістичний лад», - прокоментував Євген Кисельов перехід на новий канал. Він сподівається зробити свій внесок у те, щоб «Україна 24» стала №1 у своїй ніші інформаційних телеканалів.

За словами ведучого, його програма буде певною мірою просвітницькою – «вчитиме глядачів не спокушатися, не створювати ілюзій, а тверезо оцінювати й аналізувати те, що відбувається в Україні та у світі». «Я також постараюсь вписувати те, що відбувається в Україні, у міжнародний контекст. Цього масштабу точно не вистачає нашому глядачеві», - додав він.

Директор дирекції інформаційного мовлення «Медіа Групи Україна» Юрій Сугак анонсував у січні-лютому на каналі «Україна 24» старт низки програм. «Ми задумали «Україна 24» як платформу, на якій будуть висловлюватися найрізноманітніші точки зору, і глядач зможе бачити всю палітру думок, вибирати, самостійно робити висновки», - зауважив він.

Нагадаємо, «Україна 24» — інформаційний телеканал, який запустила «Медіа Група Україна» Ріната Ахметова, переформатувавши свій телеканал «Ескулап TV». На початку грудня «Україна 24» розпочав технічне мовлення в мережі цифрового ефірного провайдера «Зеонбуд». 16 грудня телеканал «Україна 24» розпочав цілодобове ефірне мовлення на всій території України, у кабельних мережах операторів, на супутниковій платформі Xtra TV та ОТТ-платформі Oll.tv.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY