detector.media
04.12.2019 14:36
Уряд призначив нового голову УІНП
Уряд призначив нового голову УІНП
Кабінет Міністрів України призначив Антона Дробовича головою Українського інституту національної пам’яті.

Про це 4 грудня в своєму Telegram повідомили народний депутат від «Європейської солідарності» Олексій Гончаренко та колишній голова УІНП, нині народний депутат від «ЄС» Володимир В’ятрович у Twitter.

«Антон Дробович – голова Український інститут національної пам'яті. Чергове неправильне кадрове рішення уряду в гуманітарній політиці. Це вже не помилка, а розворот в інший бік. В  національній пам‘яті може не лишитися місця для України та українців»,прокоментував пан В’ятрович.

За інформацією «Культурного проєкту», Антон Дробович — кандидат філософських наук, експерт у сфері освіти і культури, дослідник міфології та сучасних комунікацій, арт-критик, член Правління Молодіжної Асоціації Релігієзнавців. Працює доцентом кафедри культурології Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова та експертом Інституту суспільно-економічних досліджень. Лауреат ІV мистецтвознавчого конкурс Stedley Art Foundation, автор циклу лекцій на тему міфології у мистецтві, а також понад 50 наукових публікацій у сфері філософії, культурології та антропології.

Нагадаємо, 4 жовтня 2019 Кабмін оголосив конкурс на посаду голови Українського інституту національної пам’яті. 4 листопада стало відомо, що на посаду голови Інституту нацпам’яті претендують 12 осіб. За даними «Історичної правди», Національне агентство України з питань державної служби оприлюднило імена восьми кандидатів на посаду голови УІНП, яких допустили до конкурсу після складання іспиту з іноземної мови.

11 листопада Національне агентство України з питань державної служби повідомило, що останній етап конкурсу на зайняття посади голови Українського інституту національної пам’яті попередньо заплановано на 15 листопада.

Фото: Антон Дробович / Facebook 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY