detector.media
21.11.2019 19:00
Телеведучий Дмитро Карпачов повертається на СТБ з новим сімейним реаліті
Телеведучий Дмитро Карпачов повертається на СТБ з новим сімейним реаліті
Психологічне сімейне реаліті «Супермама» вийде на СТБ у 2020 році.

Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

«За роки роботи у провідних соціальних реаліті "Кохана, ми вбиваємо дітей", "Врятуйте нашу сім'ю" і гостросоціального токшоу "Один за всіх" Дмитро не просто став авторитетом для українців, він допоміг героям проєктів СТБ налагодити стосунки з близькими, зберегти сім'ю, розібратися в своїх почуттях. Ми дуже раді відновити співпрацю», - прокоментувала повернення Карпачова керуюча директорка телеканалу СТБ Людмила Семчук.

У новому проєкті щотижня чотири мами змагатимуться за звання «супермами». Вони будуть знайомитися з дітьми своїх конкуренток, аналізувати їх стиль виховання, оцінювати загальний клімат в родині і інші моменти. За кожен критерій героїні виставляють суперницям оцінки.

Дмитро Карпачов коментуватиме вчинки мам, даватиме їм практичні поради з виховання дітей і теж віддаватиме свої бали одній з них. Та мама, яка наприкінці тижня набере найбільшу кількість балів, отримає звання «супермами».

Виробництвом проекту займається студія Анни Калини (дивізіон Продакшен).

Нагадаємо, у червні 2018 року Дмитро Карпачов, який брав участь у проєктах «Один за всіх»«Кохана, ми вбиваємо дітей», «Детектор брехні», «Вагітна у 16» і «Врятуй нашу сім'ю», в ефірі СТБ оголосив про те, що залишає роботу на телеканалі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY