detector.media
30.10.2019 15:59
Нардеп «Слуги народу» заявляє, що сфабрикував «листування з повією» для провокації ЗМІ
Нардеп «Слуги народу» заявляє, що сфабрикував «листування з повією» для провокації ЗМІ
Народний депутат «Слуги народу» Богдан Яременко повідомив, що вчинив провокацію проти ЗМІ. Він нібито сфабрикував «листування з повією», яке сфотографували та поширили медіа.

Кореспондент видання «Букви» 29 жовтня сфотографував переписку Богдана Яременка в онлайн-мережі знайомств під час роботи в сесійній залі парламенту.

«У смартфоні нардепа є два чати зі знайомствами: "Мережа знайомств Мамба" і Loveeto. І під час голосування Яременко якраз читав анкету 32-річної жінки на ім’я Аліна, яка в анкеті вказала переваги: секс, зустріч, побачення. Також зазначила, що її не цікавлять стосунки», – йдеться в повідомленні.

Потім видання оприлюднило переписку Богдана Яременка.

Крім того, 30 жовтня видання написало, що «Богдан Яременко в додатку Tinder розглядав дівчат».

Нардеп, своєю черго, сказав, що це була провокація. «Після того, як кілька колег по фракції стали жертвами любителів підглядати і читати через плече ми застосували певні запобіжні заходи і тепер знаємо, коли "журналісти" підглядають в наші телефони. Отримавши такий сигнал я вчинив учора провокацію та дозволив сфотографувати сфабриковане "листування". Це спрацювало. Мисливець за паленими фактами сфотографував те, чого немає. Не варто вірити усьому, що публікують нібито ЗМІ», – написав він 30 жовтня на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, 25 жовтня в Україні немає кризи у відносинах влади з медіа, але є криза в комунікаціях влади – про це говорили учасники дискусії на конференції National Media Talk

Голова Офісу президента України Андрій Богдан вважає, що журналістика як «четверта влада» є «глибоко корумпованою», а тому – потребує «очищення». На початку серпня 2019 року глава він заявив про свою політичну силу «Слуга народу»: «ми спілкуємось із суспільством без посередників, без журналістів». 

29 серпня видання «theБабель» повідомило, що в фракції «Слуга народу» начебто обрали трьох спікерів, які можуть говорити журналістам, що вважатимуть за потрібне - це Дмитро Разумков, Олександр Корнієнко і Давид Арахамія. За словами співрозмовника видання, у фракції визначили групу з 50 депутатів, яким дозволяється ходити по ефірах. Повідомляється, що 28 серпня депутатам від «Слуги народу» нібито роздали тези, як правильно відповідати на запитання преси.

Фото: Букви 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY