detector.media
23.08.2019 15:34
ТЕТ готує на осінь дві серіальні прем’єри
ТЕТ готує на осінь дві серіальні прем’єри
Телеканал ТЕТ в осінньому сезоні покаже дві прем’єри гумористичних серіалів – скетчком із сюжетною лінією «Королі палат» і ситком «Друге життя Василини Павлівни».

Про це повідомила на презентації нового сезону генеральна продюсерка ТЕТ Вікторія Левченко.

«Королі палат» - це скетчком про лікарів і їхніх пацієнтів. У центрі сюжету – два брати-лікарі, які представляють різні соціальні класи: педіатр з міської поліклініки, який утримує сім’ю, та пластичний хірург-холостяк. У кожному випуску розповідатиметься одна повноцінна історія з життя братів, доповнена скетчами з життя інших лікарів поліклініки та пацієнтів.

«Друге життя Василини Павлівни» - це ситком про сільську вчительку, яка раптово стала свідком убивства злочинцями одне одного і забрала собі їхню валізу з грошима. «Це серіал не про гроші, а про те, як ми недооцінюємо себе і відмовляємося ризикувати», - йдеться в анотації ситкому.

Обидва проєкти йтимуть в ефірі по буднях увечері. «Королі палат» стартує в жовтні, «Друге життя Василини Павлівни» - в листопаді.

Нагадаємо, новий сезон на каналі ТЕТ розпочався 12 серпня. В ефірі стартувало реаліті-шоу «СуперЖінка». Пізніше восени в ефір вийдуть продовження розважальної програми «Ігри приколів» (у вересні), нові сезони реаліті «4 весілля» (у жовтні), «Панянка-селянка» (у листопаді), ситкому «Вечірка» (у грудні), скетчкомів «Одного разу під Полтавою», «Танька і Володька».

Вікторія Левченко з 16 вересня очолить «1+1 продакшн» - виробничий підрозділ групи «1+1 медіа». Посада генерального продюсера каналу ТЕТ залишається вакантною.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY