detector.media
03.07.2019 13:50
На каналі «Наш» представили нову ведучу програми «Наш день»
На каналі «Наш» представили нову ведучу програми «Наш день»
Олександра Сенько стала новою ведучою програми «Наш день» на телеканалі «Наш».

Про це повідомляє пресслужба каналу.

Вона раніше працювала на телеканалі АТR ведучою новин та ранкової програми «Saba».

Олександра Сенько народилася та навчалася в Києві. Спеціальність «Диктор та ведучий програм радіо та телебачення» здобула в Київському національному університеті театру, кіно й телебачення ім. Івана Карпенка-Карого.

Нагадаємо, 7 листопада 2018 року в ефір вийшов новий інформаційний телеканал «Наш», власником якого став батько народного депутата Євгена Мураєва, очільника партії «Наші», Володимир Мураєв. «Наш» розпочав тестове мовлення на супутнику і в кабельних мережах на базі нішевого жіночого телеканалу «Максі-ТВ» (ТОВ «Наша Прага»).

6 грудня 2018 Нацрада оголосила попередження ТОВ «Наша Прага» за самовільне переформатування жіночого телеканалу «Максі-ТВ» на інформаційний телеканал «Наш». Також Нацрада відмовила в переоформленні ліцензії компанії, яка б узаконила переформатування каналу. Компанія оскаржуватиме рішення Нацради в суді.

24 квітня до ранковому ефірі телеканалу «Наш» («Максі-ТВ») приєдналася Поліна Логунова. Вона разом з Олександрою Сігал і Владом Волошиним будуть ведучими програми «Наш ранок».

Фото: пресслужба «Наш» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY