detector.media
22.06.2019 13:00
У Києві попрощались із координатором «Інформаційного спротиву» Дмитром Тимчуком
У Києві попрощались із координатором «Інформаційного спротиву» Дмитром Тимчуком
22 червня в Будинку офіцерів у Києві відбулось прощання із народним депутатом і координатором групи «Інформаційний спротив» Дмитром Тимчуком. Він загинув 19 червня від вогнепального поранення в голову.

Тимчук останні п'ять років перебував на передовій інформаційної війни - заявив журналістам голова Верховної Ради Андрій Парубій після прощання з нардепом. Про це пише «Укрінформ».

«Коли почалась війна на Донбасі, це був період, коли ми не мали повної інформації про дії агресора і Дмитро, власне, і був її носієм. Коли я запросив його перший раз на зустріч, він мав більше інформації про пересування російських підрозділів, аніж нам передавали нібито наші офіційні служби чи Служба безпеки в Криму, чи наші розвідувальні органи. Він зміг у той період, коли всі були розгублені, змобілізувати свої знання і досвід, і на інформаційному фронті бути таким собі передовим загоном. Від його постів (у Facebook - ред.), від його інформацій ми отримували впевненість і всі ці роки Дмитро був на передовій інформаційного фронту, - високопрофесійний і високопатріотичний. Я весь час наголошую, що крім того Дмитро був і неймовірно хорошим другом, дуже надійним, дуже близьким і дуже добрим, як це не дивно», - зазначив Парубій.

Він підтвердив, що загиблого нардепа поховають у Бердичеві.

Попрощатися з Тимчуко також прийшли колишній прем’єр Арсеній Яценюк, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і низка інших політиків.

Нагадаємо, Дмитра Тимчука знайшли з вогнепальним пораненням голови 19 червня у Києві. Слідство розглядає самогубство як основну версію його загибелі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY