detector.media
21.06.2019 20:03
Екс-шеф-редактор ZIK про своє звільнення: Медведчук — токсична фігура і ворог українського народу
Екс-шеф-редактор ZIK про своє звільнення: Медведчук — токсична фігура і ворог українського народу
Колишній шеф-редактор новин телеканалу ZIK Роман Недзельський прокоментував своє звільнення зі ЗМІ після його придбання соратником проросійського політика Віктора Медведчука Тарасом Козаком.

НВ

«Фігура Медведчука — це токсична фігура, мені здається, і кожен українець розуміє, що це опонент… не опонент, а фактично ворог українського народу, і вся його політична діяльність не була спрямована на навіть якесь просування проукраїнських політичних інтересів, це людина, яка працює на Росію», — заявив журналіст в ефірі Радіо НВ.

За словами Недзельського, для співробітників, яки пішли з телеканалу, негативним прикладом стала зміна редакційної політики каналів 112 Україна і NewsOne, які також були придбані Тарасом Козаком.

«Ми моніторимо, як працюють колеги на тих каналах, і ми бачимо, наскільки там змінюється редакційна політика і яка там присутність однієї політичної сили, які меседжі поступово з’являються в ефірі», — додав він.

Нагадаємо, 14 червня власником телеканалу ZIK став нардеп Тарас Козак, який балотується до Верховної Ради за списком Опозиційної платформи — За життя — партії, від якої також балотується Віктор Медведчук, кум президента РФ Володимира Путіна.

Представники Адміністрації президента 19 червня провели зустріч з екс-співробітниками телеканалу ZIK, які звільнилися після купівлі каналу Козаком.

За словами заступника голови АП Кирила Тимошенка, вони обговорювали ситуацію, що склалася; скільки людей у них пішло, які у них далі плани, чим може допомогти їм адміністрація.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY