detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
11.04.2019 12:26
Нацрада обмежила ретрансляцію в Україні каналу MGM Channel HD
Нацрада обмежила ретрансляцію в Україні каналу MGM Channel HD
Національна рада з питань телебачення та радіомовлення вилучила іноземний телеканал MGM Channel HD з переліку іноземних програм , які дозволені до ретрансляції на території України.

Таке рішення регулятор прийняв на своєму засіданні 11 квітня.

Телеканал має юрисдикція Великої Британії. Нацрада провела моніторинг і зафіксувала відсутність мовлення телеканалу. Після цього регулятор звернулася за поясненнями до правовласника MGM Channel HD.

«Правовласник телеканалу, компанія Amc Networks International Broadcasting Limited, надала відповідь, у якій підтвердила, що від 1 січня 2019 року мовлення MGM Channel HD було припинено в Україні. Крім того, регулятор медіа Великої Британії Ofcom також повідомив, що ліцензування суб’єкта із логотипом MGM Channel HD не здійснював», - повідомляє регулятор.

Тому канал було вилучено з переліку дозволених для ретрансляції в Україні.

Нагадаємо, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення восени 2018 року провела першу хвилю моніторингу іноземних телеканалів, проаналізувавши контент 50 мовників. 

21 лютого Нацрада вилучила іноземний телеканал TV XXI з переліку телеканалів, які дозволені до ретрансляції на території України. Ще двом каналам регулятор тимчасово обмежив ретрансляцію:   RTVI і «Наше любимое кино».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY