detector.media
01.03.2019 11:25
Керівник Media&Production Юрій Білокур залишає проект
Керівник Media&Production Юрій Білокур залишає проект
Юрій Білокур залишає посаду керівника школи «1+1 медіа» – Media&Production.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.   

Юрій розпочав роботу в проекті у грудні 2017 року. Він координував організаційну та навчальну роботу школи, а також напрямок освітніх послуг для корпоративних клієнтів.

«Півтора роки тому я переступив поріг "1+1 Media" і закрутилося - нові проекти, нова команда, нові люди й нові вершини. За цей час медіашкола вже стала набагато більше, ніж просто роботою, від цього і сумно прощатися. Працюючи в проекті я ще раз підтвердив свою теорію - робота повинна бути зі змістом, потрібно цим жити, тоді механізм працює. Спасибі всім, хто був поруч, це було круто!», - прокоментував Юрій Білокур.

Прес-служба «1+1 медіа» повідомила, що Юрій Білокур відтепер обійматиме посаду креативного продюсера лінійного виробництва «Сніданку з 1+1».

Замість нього школу Media&Production очолить Лора Гасай

Нагадаємо,  відкрита у 2013 році школа Media&Production – проект «1+1 медіа», що пропонує отримати професійну системну освіту. Пріоритетом у навчальній програмі є надання студентам практичного досвіду на власних виробничих потужностях компанії. Весною 2018 року Media & Production заявила про вихід на український B2B-ринок.

Фото взято з Facebook Юрія Білокура

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY