detector.media
08.10.2018 15:47
Барна не з’явився на комітет, де розглядали інцидент із журналістом «Грошей» у Раді
Барна не з’явився на комітет, де розглядали інцидент із журналістом «Грошей» у Раді
Народний депутат від БПП Олег Барна, який у кулуарах парламенту обматюкав журналіста «1+1» Ігоря Колтунова, повідомив, що не зможе взяти участь у засіданні регламентного комітету Верховної Ради. Обговорення інциденту з журналістом продовжиться 17 жовтня

Відповідне рішення було прийнято на засіданні комітету 8 жовтня, повідомляє «Укрінформ».

Зазначено, що на початку засідання секретар комітету Дмитро Лубінець (БПП) повідомив, що є лист Барни, у якому він інформує комітет, що перебуває у своєму виборчому окрузі і не може взяти участь у засіданні комітету.

Комітет  заслухав на засіданні позицію журналіста програми «Гроші» Ігоря Колтунова.

«Ми продовжимо обговорення в середу (17 жовтня – ред.)», – сказав виконуючий обов'язки голови комітету Павло Пинзеник.

Нагадаємо, 2 жовтня у кулуарах Верховної Ради України народний депутат від Блоку Петра Порошенка Олег Барна обматюкав журналіста програми «Гроші» каналу «1+1» Ігоря Колтунова після запитання про кнопкодавство. Наступного дня в розмові з журналістами він пояснив свою поведінку тим, що таким чином переадресував свою лайку власнику медіахолдингу «1+1 медіа» Ігорю Коломойському.

Керівник Студії «Квартал 95» Володимир Зеленський та гендиректор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко відреагували на лайку нардепа флешмобом та запропонували всім приєднатися до нього.

Голова комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар вибачилася за нардепа.

Виконавча директорка Інституту масової інформації Оксана Романюк вважає, що Олег Барна має вибачитись перед журналістом.

5 жовтня журналіст програми «Гроші» телеканалу «1+1» Ігор Колтунов зареєстрував у парламентській канцелярії листа-звернення до голови фракції БПП Артура Герасимова з приводу поведінки члена фракції Олега Барни, який обматюквав його 2 жовтня в кулуарах парламенту. У листі представники медіагрупи вимагають виключення Барни з фракції.

Згодом нардеп вибачився за лайку перед виборцями та «дітьми, яким показали це відео».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY