detector.media
09.05.2018 09:40
Активісти заявляють про акцію протесту під офісом «Інтера»
Активісти заявляють про акцію протесту під офісом «Інтера»
Активісти організації «Вільні люди» планують влаштувати акцію протесту під офісом телеканалу «Інтер» з вимогою скасувати трансляцію концерту до Дня пам’яті та примирення.

Про це йдеться на Фейсбук-сторінці організації.

У повідомленні сказано, що «Вільні люди» вимагатимуть від власників та продюсерів каналу зняти програму з ефіру і не провокувати суспільний конфлікт.

«Зміст програми суперечить українським національним інтересам, прямо насаджує ідеологеми "русского мира" та є відвертою пропагандою політичних інтересів РФ в Україні. 

Концерт "Победа. Одна на всех" - свідома провокація "Інтера", метою якої є не тільки насаджування ідеології "русского мира", але й отримання вузько-політичних дивідендів, свідоме бажання викликати протистояння», – йдеться в повідомленні.

За словами організаторів акції, раніше керівництву «Інтера» було надіслано лист-попередження з вимогою скасувати трансляцію концерту.

Нагадаємо, що йдеться про традиційний концерт телеканала «Інтер» до Дня пам’яті та примирення «Победа. Одна на всех», що вийде в ефір сьогодні, 9 травня, о 20:30 в рамках марафону «Наша перемога».

Напередодні у мережу було викладено фрагмент концерту, який викликав активне обговорення через підводку ведучих.

«Сьогодні ми не можемо дозволити, щоб вулиці наших міст називали іменами фашистських злочинців, а їхні портрети безкарно проносили в факельних ходах по нашій столиці, де кожен метр политий кров'ю наших співвітчизників», – сказав телеведучий Андрій Доманський.

Як писав «Детектор медіа», партія «Національний корпус» попередила на своїй Фейсбук-сторінці, що «прийме адекватні дії» проти «Інтера».

Нацрада, у  свою чергу, закликала мовників «знайти істинні слова свободи» у День пам’яті та примирення та не розколювати суспільство.

«Детектор медіа» надіслав запит телеканалу «Інтер» с проханням прокоментувати ситуацію та чекає на відповідь.  

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY