detector.media
04.05.2018 10:30
Андрій Цаплієнко видає нову книжку
Андрій Цаплієнко видає нову книжку
Український воєнний кореспондент телеканалу «1+1» Андрій Цаплієнко написав книжку «Стіна» про війну між українцями та росіянами. Видання готується до друку

Відповідна інформація розміщена на сайті «Видавництва Старого лева».

Герої фантастичного роману пана Цаплієнка – українці та росіяни, які «перебувають у постійному напруженому антагонізмі».

«У фантастичному романі Андрія Цаплієнка перед читачем постають два постапокаліптичні суспільства, одне з яких упевнено торує прогресивний шлях розвитку, а інше — просто деградує. Автор переконаний, що ментальність і тяглість традицій дуже мало змінюються впродовж століть», – йдеться в анотації роману.

Сам журналіст у Facebook повідомив, що книжка виходить 24 травня.

Нагадаємо, Андрій Цаплієнко є автором романів «Екватор. Чорний колір&Білий колір» (2010), «Імперія чотирьох сторін» (2014), а також збірки оповідань та есе «P.O.W. Люди війни» (2012). У 2015 році кореспондент написав збірку новел «Книга змін» про військовий конфлікт на сході України. 

У серпні 2014 року журналіст Андрій Цаплієнко перейшов з каналу «Інтер» на «1+1». Він також став володарем премії «Фаворит телепреси», організованої «Детектор медіа». 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY