detector.media
30.04.2018 15:10
Блогер Саша Сотнік повідомляє про спроби зламу його Facebook-сторінки
Блогер Саша Сотнік повідомляє про спроби зламу його Facebook-сторінки
Російський блогер та публіцист, автор та ведучий програми Sotnik-TV Саша Сотнік, який через погрози виїхав з сім’єю до Європи, повідомляє про спроби зламу його акаунту у соціальній мережі Facebook

«Гади, не ламайте мені Фейсбук. Дістали. Вгамуйтеся вже, кіберонучі служиві ...»,написав  блогер.

У коментарях під власним дописом він додав, що у невідомих не виходить зламати його акаунт, бо він підключений до двофакторної аутентифікації – механізму, який дає можливість захистити акаунт надійніше, ніж традиційний пароль.

Нагадаємо, Олександр Сотнік майже 6 років випускає суспільно політичну програму SotnikTV, відому критичними висловлюваннями на адресу російської влади.

У вересні 2016 року російський відеоблогер виїхав із Росії до Грузії через численні погрози. Згодом стало відомо, що і в Грузії йому продовжують надходити погрози, але Сотнік повідомив, що політичного притулку не проситиме. Наприкінці жовтня Сотніку знову почали погрожувати. Цього разу - убивстом. 

17 листопада стало відомо, що за адресу, де проживає Сотнік, злочинці пропонували 5 тис доларів США.

«Детектору медіа» Сотнік повідомив, що 17 грудня повернувся до Москви.

У кінці січня 2017 року російський відеоблогер та публіцист Олександр Сотнік звернувся до служби підтримки сервісу «Яндекс. Деньги», через який невідомі погрожують йому та його синові вбивством.

Згодом Сотніку відмовили у порушенні кримінальної справи за фактом погроз.

У березні 2018 року блогер переїхав з сім'єю до Литви через погрози.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY