detector.media
06.11.2017 19:35
В Адміністрації Порошенка заявляють, що не будуть реагувати на «чиїсь фантазії»
В Адміністрації Порошенка заявляють, що не будуть реагувати на «чиїсь фантазії»
В Адміністрації Президента України заявляють, що не буде ніякої реакції на розслідування журналістів щодо створення офшорних компаній для передачі корпорації «Рошен» у так званий «сліпий траст».

Про це в коментарі «Радіо Свобода» повідомив завідувач відділу Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації президента Володимир Горковенко.

«Не буде реакції. Якби це стосувалося безпосередньо Порошенка, його діяльності – якщо б це було за аналогією з Трампом, який не передавав бізнес у спілий траст – тоді так. Реагувати на чиїсь фантазії…я не думаю, що це потрібно робити», – сказав Горковенко.

«Детектор медіа» готовий опублікувати позицію журналістів «Слідства.Інфо».

Як повідомляв «Детектор медіа», Міжнародний консорціум журналістів-розслідувачів (ICIJ) і Центр розслідування корупції та організованої злочинності (OCCRP) оприлюднили так звані «Документи з райських островів» - внутрішній архів файлів юридичної компанії Appleby з Бермудських островів. Зокрема, на основі цих документів «Слідство. Інфо» випустило на «Громадському ТБ» та «UA:Першому» новий сюжет, присвячений корпорації Roshen.

Представник Президента України у Верховній Раді Ірина Луценко назвала«безпідставними домислами» матеріали журналістського розслідування, згідно яким Петро Порошенко звинувачується в мінімізації податків.

Юридична компанія Avellum, яка надає послуги корпорації «Рошен» Петра Порошенка, заявляє, що опубліковане 5 листопада журналістське розслідування має маніпулятивні твердження, не підтверджені фактами.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY