detector.media
25.07.2017 11:13
У Глухові родичі заступника Терещенка накинулися на знімальну групу «Стоп Корупції»
У Глухові родичі заступника Терещенка накинулися на знімальну групу «Стоп Корупції»
Донька першого заступника міського голови Мішеля Терещенка Олександра Вискуба намагалася перешкодити зйомкам

У Глухові донька першого заступника міського голови Мішеля Терещенка Олександра Вискуба намагалася перешкодити знімальній групі «Стоп Корупції».

Про це повідомляє Апостроф з посиланням на Facebook журналістки «СтопКору» Наталії Мальцевої.

За словами журналістки, знімальна група працювала у Глухові, коли їхнє авто заблокувала дочка Вискуба Іванна.

«Нас раптово блокує автомобіль, з нього випадає ось це чудо і починає кричати: «Да ти знаєш, кого ти знімаєш? Ти взагалі знаєш, на кого цей автомобіль зареєстровано?». Пізніше з’ясувалось, що це Іванна Вискуб, дочка першого заступника Терещенка», - написала журналістка.

Вона також додала, що в авто біля дочки сиділа її мати, яка не соромилась вживати мат.

«Вони прогнозовано викликали поліцію. І знову усе та ж установка – ви вороги, ви сепаратисти. При цьому дочка зама мера їздить на авто із московськими номерами і клянеться, що ніколи із Глухова не виїздила», - додала журналістка.

Видання нагадує, що раніше радник Мішеля Терещенка Руслан Павленко намагався змусити активістів «Стоп Корупції» прибрати із центру міста намет, у якому вони розповідали про корупційні схеми у міській раді.

Як повідомляв Детектор Медіа, в Миколаєві екс-нардеп Віктор Горбачов, який є власником супермаркету «Сотка», накинувся на голову Союзу споживачів України Максима Несміянова і знімальну групу програми «Скажіть, будь ласка», які намагалися провести ревізію магазину.

13 липня у Миколаєві водій маршрутного таксі №163 напав із кулаками на журналіста програми «ДжеДАІ» телеканалу «2+2» Юрія Коваленка, який зняв на відео, як той порушує правила дорожнього руху. Відкрито провадження за фактом перешкоджання професійній діяльності журналіста.

6 липня у селі Репуженці Чернівецької області на знімальну групу телеканалу «Чернівецький промінь» напав чоловік, намагаючись пошкодити камеру.

Того ж дня Одеський міський голова Геннадій Труханов вирвав у кореспондента видань «Громадське Слідство» і «Мегафон» телефон після прохання журналіста прокоментувати висловлювання мера на адресу екологічних громадських об'єднань.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY