detector.media
Галина Петренко
«Детектор медіа»
01.06.2017 17:31
Digital Screens запропонує ринку вимірювання телеперегляду
Digital Screens запропонує ринку вимірювання телеперегляду
Компанія Digital Screens, яка в складі «Медіа Групи Україна» розвиває ОТТ-сервіс Oll.tv, запускає лінійку цифрових вимірювальних та аналітичних продуктів для ринку телебачення та реклами.

Про це «Детектору медіа» повідомила прес-служба «Медіа Групи Україна».

Офіційна презентація вимірювальних та аналітичних продуктів Digital Screens відбудеться 7 червня.

Нагадаємо, 24 листопада 2015 року провайдер «Воля» презентував власну телеметричну систему моніторингу телеперегляду. Вона заснована на аналізі даних про те, як споживають телебачення абоненти ОТТ-платформи «Волі», яких на момент презентації сервісу налічувалося 25 тис. Дані збираються за допомогою телевізійних приставок.

З того часу «Воля» регулярно публікує результати своїх вимірювань.

21 квітня 2017 року компанія Big Data UA, яка заснована в 2016 році колишнім президентом компанії «Воля» Сергієм Бойком і спеціалізується на вимірюванні поведінки перегляду аудиторії сервісів IPTV і OTT, презентувала власну інформаційну систему Big Data Rating. Вона дозволяє відстежувати як у поточному, так і в історичному проміжках часу перегляд телевізійних передач і телеканалів у 150 тис. домогосподарств - абонентів «Волі», «Тріолану» і YouTV. Big Data UA встановила такі ціни на свої послуги: 10 тис. грн. на місяць для провайдерів, 15 тис. грн. – для телеканалів і 20 тис. грн. – для рекламних агентств.

Також дані про ОТТ-дивлення своїх абонентів регулярно публікує провайдер «Ланет».

Фото: Oll.tv

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY