detector.media
10.03.2017 16:00
Британський фотокор Крістофер Нанн одужав і планує повернутися додому
Британський фотокор Крістофер Нанн одужав і планує повернутися додому
Поранений у Авдіївці (Донецька область) британський фотокореспондент Крістофер Нанн виписався з обласної клінічної офтальмологічної лікарні Дніпра та поїхав на Донбас. До Англії він відлітає 13 березня

Про це Нанн повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«У вівторок, 7 березня мене виписали з лікарні. Я одужав завдяки великій роботі всього медичного персоналу. Моє око все ще загоюється, але через кілька тижнів зір має повернутися. У Володимира Суботівського теж все добре, і нам пощастило провести час разом протягом останніх декількох тижнів, що допомогло нам впоратися з нашим посттравматичним стресовим розладом і примиритися з тим, що сталося», – написав фотокор.

За словами Нанна, на Донбас він повернувся аби відвідати батьків Олени, яка загинула в той день, коли він отримав поранення. 

«Покинувши лікарню, я повернувся на Схід з Вовою, щоб відвідати батьків Олени та її сина Владика. Вони переїхали з Авдіївки в інше місто, далі від лінії фронту. Ми хотіли зустрітися з ними і спробувати допомогти і підтримати їх», – написав Нанн.

Він зазначив, що 13 березня планує повернутися додому в Англію.

«Моя мета тепер – повернутися додому, побачитися з моїми друзями і сім'єю в Англії. Я відлітаю до Англії з Анею 13-го. Мені потрібно знову відчути себе нормальною людиною і повернутися до чогось, що нагадує нормальне життя», – зазначив британець.

Він також подякував усім, хто підтримував та допомагав йому після поранення.

Нагадаємо, увечері 2 лютого під час обстрілу міста Авдіївка Донецької області поранення обличчя і очей отримав іноземний фотожурналіст Кристофер Нанн.

Пізніше стало відомо, що він знаходиться в лікарні Дніпра з важким пораненням очей.

Начальник управління комунікацій та преси Міноборони України Оксана Гаврилюк  повідомила, що Кристофера Нанна з Дніпра мають намір доправити до Києва літаком.

Головний лікар дніпровської лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко повідомив «Детектору медіа», що Кристофер Нанн, який отримав поранення обох очей 2 лютого в Авдіївці, ймовірно, повністю втратив зір на правому оці. Зір на лівому оці, скоріш за все, можна буде відновити.

3 лютого фахівці дніпровської обласної офтальмологічної лікарні провели операцію на очах британському фотографу Кристоферу Нанну, пораненому в Авдіївці (Донецька область).

4 лютого Міністр інформаційної політики України Юрій Стець повідомив, що британський фотожурналіст Кристофер Нанн, який був поранений 2 лютого під час обстрілу Авдіївки (Донецька область), після операції бачить на обидва ока.

6 лютого фотокореспондент розказав подробиці свого поранення в Авдіївці.

22 лютого у Дніпрі, в обласній клінічній офтальмологічній лікарні, втретє прооперували пораненого під Авдіївкою британського фотографа Крістофера Нанна.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY