detector.media
25.02.2017 12:24
Трамп заявив, що ЗМІ свідомо поширюють неправдиві новини, що є небезпекою для США
Трамп заявив, що ЗМІ свідомо поширюють неправдиві новини, що є небезпекою для США
Президент США Дональд Трамп звинуватив CNN і The New York TImes у свідомому поширенні неправдивих новин.

Про це він написав у cвоєму Twitter, передає «Новое время».

«ЗМІ фейкових новин свідомо не говорять правду. Величезна небезпека для нашої країни. New York Times, яке допускає помилки, перетворилася на анекдот. Так само, як і CNN. Сумно!», — заявив Дональд Трамп

Напередодні журналістів ряду провідних англомовних ЗМІ, в тому числі CNN, The New York Times і BBC, не пустили на брифінг для преси в Білому домі. На захід не були допущені також кореспонденти BuzzFeed, Politico, The Daily Mail, The Hill, The Los Angeles Times і The New York Daily News. Репортери агентства The Associated Press та журналу Time в знак протесту бойкотували захід.

На захід допустили представників низки інших великих ЗМІ, в тому числі - телеканали ABC, CBS, NBC, Fox News, агентства Reuters і Bloomberg, а також консервативних видань Breitbart і The Washington Times.

Перед цим президент США Дональд Трамп знову різко розкритикував, за його словами, «фальшиві новини», які публікують про нього й його адміністрацію деякі засоби інформації, і назвав такі ЗМІ «ворогами народу». Він також запропонував заборонити ЗМІ використовувати неназвані джерела інформації.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп назвав низку провідних американських газет і телеканалів ЗМІ - The New York Times, NBC, ABC, CBS, CNN - ворогами американського народу.

Раніше американське видання The New York Times повідомило, що члени виборчого штабу Дональда Трампа та інші наближені до республіканця люди мали регулярні контакти з високопоставленими співробітниками російських спецслужб упродовж року, який передував виборам у США.

Після цього президент США Дональд Трамп назвав незаконною передачу даних засобам масової інформації розвідувальним співтовариством.

Раніше Дональд Трамп вже розкритикував впливові американські видання The New York Times і The Washington Post за те, як вони висвітлюють його діяльність.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY