detector.media
01.02.2017 10:59
У Vogue UA – новий редактор відділу моди
У Vogue UA – новий редактор відділу моди
З 1 лютого посаду редактора відділу моди Vogue UA обійме Вєня Брикалін, який останні три роки працював в команді бренду Litkovskaya

Про це повідомляє прес-служба видання.

«На позиції редактора відділу моди Вєня Брикалін відповідатиме за проведення журнальних і рекламних зйомок, а також візьме участь в роботі сайту - як автор і стиліст», – зазначено в релізі.

Як повдомляє прес-служба, протягом останніх трьох років Брикалін працював в команді бренду Litkovskaya, до цього – в Sanahunt Luxury Department Store на позиції креативного менеджера. Крім того, він прцював стилістом і автором у Sanahunt і Helen Marlen Group.

Як писав «Детектор медіа», у вересні у Vogue змінилася головна редакторка. Замість Маши Цуканової, яка очолювала видання з моменту його старту в Україні, нею стала Ольга Сушко. У прес-релізі щодо цього зазначалося, що пані Сушко очолить редакцію журналу, сайт і буде відповідати за всі канали комунікації бренду в Україні.

Наталя Васюра звільнилась з посади головного редактора сайту Vogue UA 29 грудня. 

Нагадаємо, українська версія глянцевого журналу Vogue «Vogue в Украине» почала випускатися холдингом «Медіа Група Україна» («МГУ») за ліцензійною угодою з Condé Nast International у жовтні 2015 року.  Раніше видавцем цього глянцю в Україні був UMH Group («Український медіа холдинг»). В UMH журнал видавався під назвою «Vogue Украина» з 2012 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY