detector.media
17.11.2016 11:30
Fs.to відхрестився від пабліків, які обіцяли відновити його роботу
Fs.to відхрестився від пабліків, які обіцяли відновити його роботу
Онлайн-кінотеатр Fs.to заявляє, що не має офіційних представництв у соціальних мережах та не робив ніяких заяв про відновлення роботи. Ресурс закликав своїх користувачів та ЗМІ не піддаватися провокаціям та перевіряти факти.

Про це йдеться в офіційному зверненні Fs.to.

Команда повідомляє, що заяви про відновлення роботи ресурса, зроблені раніше «представництвом» Fs.to в соціальних мережах, є фейком.

«1. У нас немає ніяких офіційних представництв в соціальних мережах. Якщо хтось стверджує зворотнє – він бреше і вірити йому не варто ні в яких питаннях.

2.Твердження, зроблені від імені фейковий "представництв" є помилковими. Українські ЗМІ не дуже люблять перевіряти факти і радісно передруковують будь-яку інформацію, яка пахне скандалом.

3. "Сайт Fs.to обіцяє скоро відновити роботу" і подібні статті в великих ЗМІ, засновані на неперевіреній і брехливій інформації. І це погано.

4.Ми не просили і не просимо ні у кого підтримки. Зокрема, у відеоблогерів з дуже спірною репутацією. Інформація про це розноситься в соціальних мережах (можливо, ними самими), але це їх особиста ініціатива. Ми краще закриємо сайт назавжди, ніж будемо просити підтримки у таких людей.

5.Не все, що зараз відбувається – погано. Ситуація незрозуміла і є немаленькі шанси, що вона вирішиться в позитивну сторону. І поточне припинення роботи стане останнім не тільки для FS, а й для інших непрацюючих на даний момент сайтів», – повідомляється на сайті ресурсу.

Команда ресурсу просить користувачів не піддаватися на провокації та перевіряти факти. 

Нагадаємо, 15 листопада Департамент кіберполіції Національної поліції України припинив роботу одного з найбільших піратських онлайн-кінотеатрів України FS.to.

Пізніше у соціальній мережі з'явилось повідомлення про те, що ресурс має намір відновити свою роботу на закордонних серверах.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY