detector.media
16.10.2016 16:18
Фейгін намагається переконати слідство, що справа Сущенка не заважає йому виїжджати за кордон
Фейгін намагається переконати слідство, що справа Сущенка не заважає йому виїжджати за кордон
Марк Фейгін, адвокат арештованого у Росії за звинуваченням у шпигунстві українського журналіста Романа Сущенка, заявляє, що слідчий у Росії намагається довести, що підписка про нерозголошення державної таємниці, яку захисник дав російському слідству у справі, не дозволяє йому залишати територію РФ.

Про це він написав у своєму  Facebook.

«Крім тролів є тут окремі ідіоти, які повірили у версію моєї заборони на виїзд через борги. Демонстрували посилання на базу ФССП, як достовірне джерело. Обурювалися "нахабством і безпардонністю" Фейгіна, який стверджував не тільки про свою сумлінність боржника, а й про політичне підґрунтя заборони поїздки в Вільнюс на Форум вільної Росії. І ще через справу Сущенка. Про Сущенкв і підписку про держтаємницю, дану мною на пред'явлення обвинувачення і суперечці зі слідчим про перешкоджання такої підписки до виїзду за кордон, я напишу пізніше (вони там всіх вважають резидентами Ленглі)», - написав Марк Фейгін.

Він навів також дані, як змінювалися дані щодо його боргів в базі ФССП за три минулі дні. «То я повинен 130 тисяч, то 0, а зараз ставки піднялися, повинен майже 2 млн.», - написав він.

Нагадаємо, 13 жовтня Управління Федеральної служби судових приставів РФ (ФССП) по Москві заборонила виїзд з країни  Марку Фейгіну.

Пізніше стало відомо, що російський адвокат Марк Фейгін може вільно виїжджати з Росії. Заборону на виїзд, про яку було оголошено 13 жовтня, пояснили «технічною помилкою».

Російський адвокат захищає українського власного кореспондента інформаційного агентства «Укрінформ» у Франції Романа Сущенка, якого затримали 30 вересня у Москві, куди він прибув з приватним візитом. Увечері 2 жовтня російські ЗМІ повідомили, що Сущенка тримають у СІЗО «Лефортово» і звинувачують у «шпигунстві».

Більше за темою читайте тут.

На фото - Марк Фейгін

Фото: day.kyiv.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY