detector.media
01.10.2015 16:00
Почав мовити кіноканал FilmUADrama, що показує серіали Film.ua (ДОПОВНЕНО)
Почав мовити кіноканал FilmUADrama, що показує серіали Film.ua (ДОПОВНЕНО)

Сьогодні, 1 жовтня, під гаслом #коханнязпершоїсерії стартувало мовлення супутникового телеканалу FilmUADrama. Про це йдеться на сайті кінокомпанії Film.ua, що є власником каналу.

 

З цього моменту, 24 години на добу і 7 днів на тиждень, в різних куточках світу можна дивитися всі драматичні телесеріали виробництва Film.ua Group.

 

Крім демонстрації українських серіалів, програмна концепція FilmUADrama передбачає показ розважальних і тематичних програм, пов'язаних з кіно- і телепроізводством. Кінокритик і ведучий Андрій Алфьоров в свій програмі «Телемережа» розповість про всей найбільш самому передове і культове, що є на сучасному телебаченні, Поліна Толмачова в «Медіачтиві» - про книги, які стали основою для культових фільмів або були створені на хвилі успіху популярних серіалів.

 

Приготувати оригінальне блюдо за рецептом з улюбленого фільму можна буде разом з «Кінокухнею». Також на телеканалі можна дізнатися останні новини зі знімальних майданчиків, і що відбувається за лаштунками улюблених серіалів.

 

В перші дні трансляції заплановані такі серіали як «Зцілення любов'ю», «Серцю не накажеш», «Здрастуй, мамо», «Пізнє каяття» і багато інших.

 

Водночас компанія-провайдер «Воля» повідомляє, що телеканал FilmUADrama ексклюзивно з'явився в її платних пакетах. На телеканалі повнюстю відсутня реклама, мовлення відбувається у форматі високої чіткості зображення (HD). Телеканал FilmUADrama доступний в Україні в пакетах «Преміальний HD», «Воля Power Time», «Воля Turbo HD», «Оптимальний HD», «Воля EXTRA HD», «Воля CINE+VIP» у всіх містах присутності провайдера.

 

Крім того компанії «Воля» і Film.ua Group анонсують плани співпраці у сфері спільного виробництва контенту.

 

«Ми ніколи не приховували своєї зацікавленості в українському контенті. Навіть запускаючи власні канали «Воля CINE+» і ведучи переговори з такими грандами, як Disney, NBCUniversal, Fox, Central Partnership, дивилися і в бік Film.ua Group, оскільки знали про їхній рівень професіоналізму в будь-яких починаннях. Ми дуже зраділи, коли дізналися, що компанія готує власний телеканал. І, незважаючи на складну ситуацію в економіці, виділили значні кошти, щоб включити FilmUADrama в наш пакет. Хочемо, щоб Film.ua Group продовжувала виробляти якісний український контент, навіть у ще більшій кількості, тому активно в цьому беремо участь, включаючи формат спільного виробництва. У цьому наша місія як лідера індустрії цифрових розваг», - зазначає директор із маркетингу компанії «Воля» Вікторія Цомая.

 

«Це, безумовно, знакова подія для нашої групи: ми зробили перший крок по новому й цікавому для нас шляху. З 1 жовтня завдяки FilmUADrama якісний продукт став ще ближчим і доступнішим нашому глядачеві. І все це 24 години на добу, 7 днів на тиждень, із прекрасною якістю і абсолютно без реклами. Ну, а в планах - не зупинятися на досягнутому. Найцікавіше ще попереду», - сказав директор з управління та координації платних каналів і діджитал-контенту Film.ua Group Віктор Шкробот.

 

Нагадаємо, у вересні стало відомо, що кінокомпанія Film.ua Group перейменувала власний канал супутникового мовлення FilmUAmour, на який отримала ліцензію Нацради у квітні, на FilmUADrama. 

 

29 квітня Національна ради з питань телебачення і радіомовлення надала українській компанії  «Справжні канали», засновниками і власниками якої є вітчизняний фільм-продакшн ТОВ «Фільм Ю Ей» (Film.ua) дві ліцензії на супутникове мовлення власних каналів FilmUAction та FilmUAmour терміном на 10 років.

 

Один з двох супутникових каналів, ліцензію на які компанія Film.ua отримала у квітні,спеціалізуватиметься на трансляції серіалів і фільмів у жанрі бойовик, детектив і екшн, а другий - драм та мелодрам.  Директор зі стратегічного розвитку Film.ua Grouр Сергій Созановський повідомив, що в середині літа планується запустити FilmUAmour, а FilmUAction - ближче до осені.

 

Компанія повідомила, що розглядає модель платного телебачення і розраховує вийти на самоокупність через два роки.

 

Формат FilmUADrama визначено як розважальний із фільмопоказом. Програмна концепція передбачає 13 годин фільмопоказу, 3 години - розважальних і музичних передач, 3 години 30 хвилин - програми іншого тематичного спрямування.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY