detector.media
29.09.2015 16:07
Дитяче реаліті за форматом Kid Nation вийде на СТБ восени 2016 року, а дитячий «МастерШеф» – навесні
Дитяче реаліті за форматом Kid Nation вийде на СТБ восени 2016 року, а дитячий «МастерШеф» – навесні

Прем'єра дитячого реаліті-шоу за американським форматом Kid Nation («Дитяча нація») відбудеться на телеканалі СТБ восени 2016 року. Про це в чат-конференції на «Комсомольской правде в Украине» повідомив генеральний директор телеканалу СТБ Володимир Бородянський.

 

«Це новий проект, у якому діти будуватимуть нове суспільство. Нам здається, що це буде дуже цікаво і суголосно часу: країна будує нове суспільство - і діти будуть нове суспільство», - сказав пан Бородянський. На його думку, цей проект може бути одним з нових трендів.

 

Програмний директор СТБ Сергій Назаров розповів, що в новому шоу дітям віком від 8 до 16 років потрібно буде само організовуватися, будувати власне місто на закинутій території, обирати уряд, ділитися на класи, групи, проходити випробовування, робити складний вибір. «Наприклад, що вони хочуть - новий телевізор або чистий туалет», - пояснив пан Назаров.

 

А навесні 2016 року в ефірі СТБ вийде дитяча версія кулінарного реаліті «МастерШеф» - «МастерШеф. Діти». «Ми якраз нині активно зайняті розробкою проекту, - розповів пан Назаров. - До речі, як з'ясувалося, дітям дуже хочеться пройти конкурси, які були в дорослому "МастерШефі", але будуть і спеціальні конкурси, розраховані на гру, в яких багато розваг».

 

Нагадаємо, що у квітні телеканал СТБ розпочав роботу над новим талант-шоу, учасниками якого будуть діти до 16 років. Формат шоу - власна розробка каналу. Виробництвом займається творче об'єднання СТБ під керівництвом Оксани Болкун («Х-фактор»).

 

У червні СТБ розпочав роботу над кулінарним шоу «МастерШеф. Діти». Нове шоу виробляє ТО Володимира Турича («МастерШеф», «Україна має талант»). Керівник проекту - Марина Радик.

 

У вересні СТБ розпочав роботу над дитячим реаліті-шоу за американським форматом Kid Nation. Проект виробляє ТО Олексія Гладушевського («Холостяк», «Зважені та щасливі», «Супермодель по-українськи»). Керівник проекту - Оксана Кузьменко.

 

За умова формату, діти від 8 до 16 років беруться будувати власне місто мрії без дорослих. 25 юним учасникам за 45 днів необхідно побудувати в прямому і переносному сенсі місто на покинутій території під наглядом ведучого. Дітям доведеться самостійно управляти містом, виробляти власні принципи і закони, за якими житиме їхнє суспільство, і вчитися абсолютної самостійності.

 

Оригінальне шоу Kid Nation вийшло в ефір американської телемережі CBS у 2007 році. Після першого сезону телеканал вирішив закрити шоу.

 

Читайте повний текст чат-конференції керівників СТБ на «Комсомольской правде в Украине» в дайджесті «Детектор медіа».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY