detector.media
13.09.2015 10:27
Film.ua Group має в роботі п’ять анімаційних фільмів
Film.ua Group має в роботі п’ять анімаційних фільмів

Група компаній Film.ua Group має в роботі чи на стадії розробки п'ять-шість анімаційних проектів. Про це в коментарі «Детектор медіа» повідомила продюсер Film.ua Group Ірина Костюк.

 

Вона назвала три з них: повнометражні мультфільми «Мавка. Лісова пісня» (переміг у пітчингу проектів для копродукції в рамках медіафоруму Kiev Media Week) і «Руслан і Людмила» (робота триває з 2013 року), а також анімаційний проект «Роксолана».

 

Керівник анімаційної студії Animagrad Єгор Олесов під час конференції «Кінобізнес», що відбулася 9 вересня в рамках Kiev Media Week, назвав ще два повнометражні мультфільми, над якими працює студія: «Легенди Трипілля» (був відібраний до участі в шостому пітчингу Держкіно, який не відбувся) і «Сніжна республіка».

 

За словами пана Олесова, починаючи з 2016 року Animagrad планує випускати щорічно по одній повнометражній анімаційній картині в прокат, причому не лише в локальний (Україна, Росія, Казахстан), а й у міжнародний.

 

Нагадаємо, що за роки незалежності в прокат вийшов лише один повнометражний український мультфільм - «Бабай» виробництва студії «Укранімафільм» (2014 рік).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY