detector.media
09.09.2015 14:21
Ukraine Today висвітлює Економічний Форум в польській Криниці
Ukraine Today висвітлює Економічний Форум в польській Криниці

Телеканал іномовлення Ukraine Today виступив одним із основних медіа-партнерів 25-го Економічного Форуму в Криниці (Польща), який називають Східноєвропейським Давосом. Про це повідомляє прес-служба групи «1+1 медіа».

 

Економічний Форум в Криниці - один із найважливіших заходів Східної Європи, котрий щороку відвідує понад 3000 гостей і експертів з усього світу.

 

8 вересня Ukraine Today в рамках медіа партнерства відкрив корпункт на основній локації форуму. Журналісти будуть висвітлювати основні події та дебати, де одною з основних тем в 2015 році стало українське питання. Окрім того глядачі Ukraine Today побачать ексклюзивні інтерв'ю з найважливішими гостями 25-го форуму в Криниці.

 

Крім того директора зі стратегічної комунікації Ukraine Today Ладу Рослицьку запросили до участі у дискусії про зв'язок між безпекою та свободою інформації в цифровій ері. Увага була сконцентрована на можливості використання цифрових технологій в мирних цілях, а не зловживання ними для отримання геополітичної переваги.

 

В рамках 25-го Економічного Форуму, котрий триватиме в Криниці до 10 вересня, також будуть обговорені питання міжнародної безпеки, розвитку економіки Європи, газові питання, феномен гібридної війни, використання м'якої сили та багато іншого.

 

Нагадаємо, з 4 травня український англомовний новинний телеканал Ukraine Today (група «1+1 медіа») розширив кабельне покриття у Європі запуском у Німеччині. Ukraine Today доступний у основному кабельному пакеті провідного провайдера Німеччини Unitymedia, що є власністю Liberty Global. В червні телеканал Ukraine Today повідомив, що запускається відразу в двох європейських країнах - Нідерландах і Бельгії.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY