detector.media
06.09.2015 17:43
Телеверсію фільму «Незламна» номіновано на фестивалі Prix Europa
Телеверсію фільму «Незламна» номіновано на фестивалі Prix Europa

Телевізійну версію українсько-російської стрічки «Незламна / Battle for Sevastopol» номіновано в категорії TV fiction на фестивалі Prix Europa. Про це повідомляється на сайті кінокомпанії Film.ua, яка брала участь у виробництві стрічки.

 

Prix Europa - європейський фестиваль, де щорічно представлені кращі європейські теле-, радіо- і он-лайн продукти з метою їх подальшого просування в Європі і підтримки їх міжнародної дистрибуції. Цього року фестиваль пройде з 17 по 24 жовтня в Берліні. У своїй категорії фільм «Незламна» буде боротися з 25 іншими конкурсантами.

 

У Film.ua повідомили, що цей європейський фестиваль відрізняється тим, що склад його журі відкритий для всіх виробників телеконтенту з усього континенту. Кожен конкурс оцінюється в рамках публічної і відкритої дискусії.


У 2012 році військовий міні-серіал «Балада про Бомбера» виробництва Fim.ua та «Шпиль» також був номінований у категорії TV Fiction на цьому фестивалі.

Нагадаємо, «Незламна» - психологічний байопік про відомого снайпера часів Другої світової війни Людмилу Павличенко. Фільм знімали українська студія «Кінороб» і російська студія «Новые люди» за участі каналу «Україна» і групи компаній Film.ua. Зйомки картини розпочалися у 2012-2014 роках. Бюджет фільму складає 5 млн доларів (70% - Україна, 30% - Росія).

 

2 квітня фільм «Незламна»/Battle for Sevastopol вийшов у широкий прокат в Україні і в Росії. Картина стала першим національним проектом, який взяв у прокат світової мейджор 20th Century Fox. За перші два тижні прокату в Україні драма зібрала понад 10 млн грн.

 

Наприкінці квітня виконавиця ролі української снайперки Людмили Павличенко у фільмі «Незламна» російська акторка Юлія Пересільд здобула головний приз в номінації «Найкраща актриса» на 5-му Пекінському міжнародному кінофестивалі (Китай). 

 

Для прокату стрічку придбали в Японії, Таїланді, Південній Кореї та Китаї. Представники компанії Film.UA Distribution ведуть переговори про продаж фільму в Болгарію, Польщу, Туреччину, ОАЕ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY