detector.media
01.09.2015 11:44
Ранкове шоу на ZIK з’явиться навесні
Ранкове шоу на ZIK з’явиться навесні

Телеканал ZIK планує запустити ранкове шоу навесні. Про це в інтерв'ю «Детектор медіа» повідомив генеральний продюсер каналу Данило Нікуленко.

 

Попередній гендиректор медіахолдингу ZIK Дмитро Добродомов рік тому анонсував запуск блоку ранкового мовлення в лютому 2015 року з нової київської студії. Однак цього не сталося.

 

Нове керівництво каналу теж планує ранкове шоу, але в іншому форматі.

 

«Природно, що в попереднього керівництва було власне бачення щодо вранішнього прайму. У нас - воно своє. Це має бути максимально конструктивне і бадьоре ранкове шоу. «Для мене ранок завжди добрий», - люблю повторювати. Людей треба налаштовувати на конструктив зранку. Тож таке ранкове шоу з'явиться обов'язково на ZIKy. Навесні», - повідомив пан Нікуленко.

 

Нагадаємо, що цієї осені телеканал ZIK представить політичний та громадський проекти «Рада 8.0» і «LifeKoд: Данило Яневський», журналістські розслідування в медицині «Лікарські таємниці» та в діяльності міського самоврядування «Таємниці ратуші», антихам-шоу «Почни із себе». Також ZIK запустить міжпрограмні продукти «Співаник» та «Говірник».

 

Невдовзі київська студія телеканалу ZIK має переїхати до нового офісу в Міжнародному центрі культури та мистецтв «Жовтневий палац».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY