detector.media
25.08.2015 12:44
Дейтинг-шоу Нового каналу «Половинки» розпочне вихід у вересні
Дейтинг-шоу Нового каналу «Половинки» розпочне вихід у вересні

Нове дейтинг-шоу Нового каналу «Половинки» стартує в ефірі 15 вересня о 19.00. Про це «Детектор медіа» повідомила прес-служба каналу.

 

Проект «Половинки» дає шанс знайти свою любов для хлопців і дівчат, яким життя підносило нелегкі випробування. Учасники - особливі люди, які в силу непередбачуваних життєвих обставин обмежені у фізичних можливостях або отримали серйозні душевні травми, але при цьому зберегли силу волі, бажання жити, кохати і бути коханими. Серед героїв є люди зі страшними недугами: ДЦП, анорексія, сліпота, онкозахворюваннями або ж ті, хто змушені протистояти консервативному суспільству, бо не схожі на всіх.

 

Керує проектом Лора Мальцева, яка працює з шеф-редактором Мариною Гострою, креативним продюсером Марією Білою. Колектив журналістів, операторів, звукорежисерів, сценаристів, кастинг-менеджерів налічує більше 50 людей.

 

У кастингах взяло участь кілька тисяч осіб як з України, так з країн СНД і США.

 

В ефірі мають вийти 12 епізодів.

 

Нагадаємо, Новий канал повідомив, що до осіннього сезону готує як нові шоу, так і продовження своїх успішних проектів: четвертий сезон ігрового шоу «Хто зверху?», ігрове шоу «Суперінтуїція», другий сезон реаліті-шоу «Супермодель по-українськи», спецпроект «Як стати супермоделлю», шостий сезон шоу «Ревізор», ток-шоу «Страсті за Ревізором» та шоу  «Проект "Любов"».

 

Шостий сезон реаліті «Ревізор» стартує на Новому каналі 31 серпня о 19.00. Четвертий сезон ігрового шоу «Хто зверху?» вийде в ефірі Нового 26 серпня, «Суперінтуїція» - 27 серпня. Другий сезон реаліті-шоу «Супермодель по-українськи» за форматом Supermodelo стартує на Новому каналі 28 серпня. 4 вересня на Новому каналі розпочнеться показ нової програми «Як стати супермоделлю», яка є власною розробкою телеканалу.

 

У новому сезоні в ефірі каналу з'являться проекти журналістських розслідувань. Нова програма «Аферисти в сєтях» про шахраїв, які шукають жертв в інтернеті, стартує 25 серпня. Програма «Абзац!» поповнилася рубрикою в жанрі споживацького розслідування «Дешево та сердито». Старт рубрики 31 серпня.

 

 «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY