detector.media
23.07.2015 11:49
Канали «Україна» і «Футбол 1» покажуть матч Ліги чемпіонів «Фенербахче» - «Шахтар»
Канали «Україна» і «Футбол 1» покажуть матч Ліги чемпіонів «Фенербахче» - «Шахтар»

У вівторок, 28 липня, о 20.55 на каналах «Україна» і «Футбол 1» відбудеться пряма трансляція поєдинку кваліфікації Ліги чемпіонів за участю клубів «Фенербахче» і «Шахтар». Про це повідомляє прес-служба телеканалу «Україна».

 

«Шахтар» зіграє проти турецького «Фенербахче» в Стамбулі (Туреччина) і це буде перша єврокубкова гра за участю команди з України в цьому сезоні.

 

Поєдинок у між «Шахтарем» і «Фенербахче» в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів відбудеться на «Арені Львів» (Львів) у  середу, 5 серпня.

 

Результат протистояння з турками визначить, чи отримають «гірники» можливість потрапити в раунд плей-офф, перемога в якому відповідно дасть змогу зіграти в груповому етапі Ліги чемпіонів.

 

Як писала «Детектор медіа», у вересні 2014 року медіахолдинг «Медіа Група Україна» виграв тендер УЄФА на трансляцію матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи на 2015-2018 роки. Попередні три роки матчі цих єврокубків транслювали паритетно «Медіа Група Україна» та «1+1 медіа».

 

Навесні 2013 року «Медіа Група Україна» придбала права на трансляцію кваліфікаційних матчів збірної України на Чемпіонат Європи-2016 у Франції і Чемпіонат світу-2018 у Росії. Після цього медіахолдинг також виграв тендер на трансляцію матчів фінальної частини «Євро-2016».

 

Також «Медіа Група Україна» має угоди про трансляцію матчів української Прем'єр-ліги із сімома командами з 14 та розраховує збільшити їхню кількіст щонайменше до дев'яти.

 

Директор спортивних каналів медіахолдингу «Медіа Група Україна» Олександр Денисов вбачає більше плюсів, ніж мінусів у тому, що матчі Ліги чемпіонів і Ліги Європи будуть транслюватися на закритих платних каналах «Футбол 1» і «Футбол 2». Йому опонує керівник управління спортивних проектів групи «1+1 медіа» Степан Щербачов, який вважає, що більшість телеглядачів через це втратять доступ до футбольних трансляцій.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY