detector.media
21.07.2015 12:21
Кінокритик The Hollywood Reporter включив «Плем’я» у перелік кращих фільмів року
Кінокритик The Hollywood Reporter включив «Плем’я» у перелік кращих фільмів року

Кінокритик американського журналу The Hollywood Reporter Тод Маккарті включив українську стрічку «Плем'я» режисера Мирослава Слабошпицького у власний топ-5 кращих фільмів року. Про це йдеться у публікації на сайті видання.

 

Український фільм йде у списку першим номером.

 

«Приголомшливий, хвилюючий і шалено майстерний художній дебют українського режисера Мирослава Слабошпицького розповідає про глухонімих підлітків, які перетворюють школу в штаб-квартиру злочинності», - характеризує фільм пан Маккарті.

 

Наступними у списку кінокритика йдуть анімація від студій Disney і Pixar «Думками навиворіт» Піта Доктера, комедія Джуда Апатоу «Дівчина без комплексів», екшн «Божевільний Макс: Дорога люті» Джоджа Міллера та драма «Білий бог» Корнела Мундруцо.

 

Нагадаємо, журнал Rolling Stone назвав фільм Мирослава Слабошпицького «Плем'я» проривом року. Стрічка зібрала вже 40 нагород на міжнародних кінофестивалях, в тому числі в 2014 році фільм здобув три призи в Каннах (зокрема гран-прі «Тижня критики») та «Єврооскар» у номінації «Відкриття року».

 

Влітку фільм «Плем'я» вперше в історії нового українського кіно вийшов у кінопрокат в США. Деталі щодо перебігу прокату та презентацій стрічки в Америці «Детектор медіа» з'ясувала у дистриб'ютора та режисера «Племені».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY